4 липня 2023 08:25

Генеральний директор "Севастополя" назвав Росію стороною "правди та світла"

Генеральний директор "Севастополя" Валерій Чалий назвав Росію світлою стороною у війні з Україною, підтримавши військову агресію РФ. 65-річний функціонер, який зрадив нашу країну, додав, що терористична держава "немає інших варіантів" крім перемоги.


Про це Чалий заявив в інтерв'ю виданню "Бізнес Online". Колишній головний тренер дубля севастопольської команди звинуватив Україну в політизації спорту, а також видав абсурдну думку про те, що українці знаходяться на боці "темряви та брехні", забувши про те, хто розв'язав війну в нашій країні.


"Нам треба перемагати – інших варіантів немає. Перемагати треба на всіх фронтах – і на футбольному, і на спортивному, і у СВО (так шанувальники Росії ганебно називають війну в Україні – ред.). Поважають силу та правду. А на нашому боці і справді, і сила. З родичами були неприємні розмови. А друзі досі є у Києві, у Полтаві. Підтримуємо стосунки, листуємося – ми мислимо однаково, на одній хвилі. Безперечно, з кимось спілкування закінчилося. Я на боці правди та світла, а вони – на боці темряви та брехні", – сказав Чалий.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Севастополь" та ялтинський "Рубін" мають намір включити до другого дивізіону чемпіонату Росії. Після цього Європейський футбольний союз (УЄФА) різко відповів Росії на ці плани.