3 липня 2023 11:07
1

"Динамо" вирушило на тренувальний збір в Австрії: без Раміреса та Гармаша, але з Горбачем

Завершився перший етап підготовки основної команди «Динамо» до нового сезону. Нагадаємо, він проходив у Києві – протягом тижня після виходу з відпустки динамівці працювали на клубній базі у Віті-Литовській.


А 3-го липня вранці з клубної бази команда вирушила на літній навчально-тренувальний збір до Австрії, де продовжить підготовку до сезону. Очікується, що на місце динамівці прибудуть ввечері. Динамівці житимуть і тренуватимуться в Клагенфурті.


Збір триватиме до 21-го липня і обіцяє бути насиченим. У рамках програми підготовки заплановано проведення низки контрольних матчів. Деякі суперники вже відомі: це «Динамо» (Бухарест, Румунія), «Вольфсбергер» (Австрія), «Янг Бойз» (Швейцарія) та «Аріс» (Кіпр), цей список ще поповнюватиметься.


Із Києва на збір до Австрії вирушили:


Воротарі: Георгій Бущан, Валентин Моргун, Денис Ігнатенко;


Захисники: Крістіан Біловар, Антон Боль, Владислав Дубінчак, Максим Дячук, Навін Малиш, Денис Попов, Олександр Тимчик;


Півзахисники: Олександр Андрієвський, Сергій Булеца, Віталій Буяльський, Беніто, Самба Діалло, Назар Волошин, Владислав Кабаєв, Олександр Караваєв, Богдан Лєднєв, Антон Царенко, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв, Олександр Яцик,


Нападник: Ігор Горбач.


Зазначимо, що динамівці, які були задіяні у національній та молодіжній збірних України, а також решта легіонерів, приєднаються до команди вже безпосередньо в Австрії.


Перший контрольний матч із бухарестським «Динамо» наша команда проведе у середу, 5-го липня.


Фото: ФК "Динамо"

А где Викентий Волошин ?