1 липня 2023 19:34

"Оболонь" оголосила про гучний трансфер: новачок Прем'єр-ліги підписав екс-голкіпера "Динамо"

Колишній голкіпер Динамо, Шахтаря та національної збірної України Олександр Рибка перейшов до київської Оболоні, яка за підсумками минулого сезону вийшла в українську Прем'єр-лігу.


Олександр Рибка, який у другій частині минулого сезону виступав за ФК Львів, перейшов до Оболоні у статусі вільного агента. Голкіпер виступатиме за столичну команду під номером 23. Про це офіційно повідомила прес-служба київського клубу.

Термін контракту футболіста з Оболонню не розголошується. Трансфер Рибки став першим для киян після виходу до УПЛ.

Олександр прокоментував свій перехід до складу новачка української Прем'єр-ліги.


«Дякую керівництву та тренерському штабу за те, що зупинили на мені свій вибір. Робитиму все, що від мене залежить, щоб приносити команді користь. Я вважаю, що Оболонь заслужено вийшла до УПЛ. Переконаний, що гравці будуть робити все можливе, щоб керівництво було нами достатньо», – сказав Рибка.


Рибка заявив, що готовий до конкуренції за місце у складі Оболоні з голкіперами Назарієм Федорівським, Максимом Борисюком та Артемом Кічаком.

«Я готовий конкурувати. Конкуренція ніколи нікому не заважала. Це, навпаки, стане потужною силою. Усі викладатимуться на тренуваннях, боротимуться за місце на футбольному полі», – заявив Рибка в інтерв'ю прес-службі Оболоні.