28 червня 2023 17:59

"Манчестер Юнайтед" знову проведе переговори з "Челсі" по Маунту

"Манчестер Юнайтед" і "Челсі" проведуть новий раунд переговорів щодо півзахисника Мейсона Маунта, інформує The Telegraph.


Цього тижня клуби знову обговорять останню пропозицію манчестерців щодо трансферу півзахисника. Минулого тижня лондонці відхилили пропозицію "червоних дияволів" на 50+5 млн. фунтів. "Аристократи" вимагають 65 млн. фунтів за гравця, термін контракту якого розрахований до літа 2024 року.


Наразі представники клубів проведуть особисту зустріч, щоб обговорити ситуацію. "МЮ" наполягає на тому, що не платитиме за Маунта 65 млн фунтів, але готовий обговорити структуру виплат за попередньою пропозицією на 50+5 млн фунтів і спробувати знайти компроміс.


На наступному тижні "Челсі" розпочне передсезонну підготовку. Всі сторони вважають, що ситуацію з майбутнім півзахисника варто вирішити на цей момент. "Манкуніанці" зберігають надію на те, що встигнуть домовитися з "пенсіонерами" про трансфер Маунта до початку передсезоння лондонців. Якщо клуби так і не домовляться, Мейсон відвідуватиме тренування.