27 червня 2023 10:02

Морган вважає, що Роналду допоміг би "Арсеналу" виграти АПЛ: "Справа не тільки в голах, а й у менталітеті переможця. Фанати сміялися з мене минулого року, чи вони сміються зараз?"

Пірс Морган вважає, що підписання Кріштіану Роналду допомогло б «Арсеналу» виграти АПЛ.

Лондонський клуб посів 2 місце за підсумками сезону чемпіонату Англії, відставання від «Манчестер Сіті» склало 5 очок.


«Уболівальники «Арсеналу» сміялися з мене минулого року, коли я припустив, що Роналду стане відмінним підписанням до кінця сезону, після виходу з «Юнайтед».


Чи сміються вони зараз? Невже ми щиро думаємо, що в той період, коли Жезус зазнав травми, Роналду не зміг би очолити нашу лінію атаки і, можливо, привести нас до перемоги?

Справа не лише у голах, а й у менталітеті переможця. Якщо помістити когось подібного до роздягальні, всі молоді гравці будуть тяжіти до такого менталітету.

Озираючись назад на сезон, мені подобається риторика, яка походить від Артети про те, як це було боляче. Мені також подобаються слова Едегора, капітан каже, як це було боляче, і це здорово, я впевнений, що ми зробимо уроки з цього болю.

Але давайте не матимемо ілюзій, ми відмовилися від титулу, він був у нас, ми його прогавили, ми подавилися, і це питання менталітету», – сказав телеведучий і вболівальник «канонірів».