26 червня 2023 18:30

Глава Федерації футболу Саудівської Аравії про КЧМ: "У нас одна з країн, що найшвидше розвиваються у світовому спорті. Готові організувати видатний турнір у співпраці з ФІФА"

Глава Федерації футболу Саудівської Аравії прокоментував проведення клубного ЧС у Джідді.


Раніше ФІФА оголосила, що клубний чемпіонат світу 2023 пройде в Джидді з 12 по 22 грудня. Саудівська Аравія прийме турнір уперше.


«Ми раді, що Джідда, місто з найсучаснішою інфраструктурою та репутацією місця проведення великих міжнародних спортивних заходів, була обрана як місто-організатор клубного чемпіонату світу з футболу FIFA. Спорт є ключовим фактором трансформації Саудівської Аравії в рамках концепції «Бачення 2030», яка зробила країну однією з країн, що найшвидше розвиваються у світовому спорті.


Ми вважаємо, що проведення міжнародних заходів, таких як клубний чемпіонат світу, дає можливість розвивати гру та надихати вболівальників, одночасно демонструючи світові гостину культуру Саудівської Аравії та величезну пристрасть до футболу. Тісно співпрацюючи з ФІФА, ми готові організувати визначний турнір та незабутні враження для гравців та вболівальників», – сказав Ясір Аль-Місехал.