26 червня 2023 12:01

Бражко та ще два гравці збірної України U-21 потрапили до команди туру молодіжного Євро-2023

Авторитетний статистичний портал SofaScore визначив команду тижня за підсумками другого туру молодіжного чемпіонату Європи-2023. Туди потрапили одразу три гравці збірної України.


Одразу три гравці молодіжної збірної України потрапили до команди тижня SofaScore за підсумками другого туру Євро-2023, де підопічні Руслана Ротаня перемогли одного з господарів турніру Румунію з рахунком 1:0.

Серед 11 найкращих футболістів опинилися:

Олексій Сич - захисник (оцінка 7,8)
Володимир Бражко - півзахисник (7,9)
Георгій Судаков - півзахисник (8,2)


Нагадаємо, що завдяки двох перемогам поспіль над Хорватією (2:0) та Румунією, збірна України достроково вийшла до чвертьфіналу турніру.


У вівторок, 27 червня, команда Ротаня зіграє останній матч групового етапу проти Іспанії, яка теж вже вийшла до плей-оф. Ця гра визначить команду, що посяде перше місце у групі.


Сич минулий сезон провів у бельгійському Кортрейку на правах оренди з Руху. Правий захисник провів 14 матчів у чемпіонату Бельгії, в яких забив один гол та віддав один асист.


Бражко належить Динамо, але сезон 2022-23 відіграв у складі Зорі. Він прийняв участь у 29 іграх УПЛ, в яких сім разів забив та ще одного разу віддав результативну передачу.


Судаков увесь сезон провів у Шахтарі. За 29 матчів УПЛ він оформив 5+8 за системою гол+пас.