25 червня 2023 21:16

"Я не бачу, як ПАОК може купити Коваленка": у Греції підписали вирок українському півзахиснику

Грецький журналіст Джанніс Джаннулас прокоментував інформацію про можливий трансфер українського півзахисника Аталанти Віктора Коваленка до ПАОК.


Віктор Коваленко може перейти з Аталанти до грецького ПАОКу у літнє трансферне вікно.

Італійський клуб готовий розлучитися з українським півзахисником, незважаючи на те, що його контракт дійсний до червня 2025 року.

Грецький журналіст Джанніс Джаннулас вважає, що трансфер Коваленка до ПАОК може відбутися лише на правах оренди.

«Швидше за все, він має перейти на правах оренди. Я не бачу, як ПАОК може купити Коваленка, якщо вони не зможуть значно знизити його ціну. Не факт, що він зможе стати основним», – сказав Джаннулас.

Джаннулас також висловився про гру Коваленка за Спецію, у складі якої хавбек виступав на правах оренди минулого сезону.

«У Коваленка був рік злетів та падінь. Він мав проблеми через травми. Коваленко може грати обома ногами, але не надто продуктивно. Він має хороший удар, але він не був ключовим гравцем Спеції», – наводить слова Джаннуласа грецький сайт Sportdog.


27-річний Коваленко перейшов до Аталанти з донецького Шахтаря у лютому 2021 року за 600 тисяч євро, але провів за команду з Бергамо лише один матч.

З серпня 2021 року Віктор виступав за Спецію на правах оренди та зіграв у її складі 47 поєдинків, у яких забив один гол та зробив п'ять результативних передач. За підсумками минулого сезону команда вилетіла із Серії А.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 1,5 мільйона євро.

Головним тренером ПАОКу є Разван Луческу, син наставника київського Динамо Мірчі Луческу.


ПАОК посів четверте місце минулого сезону чемпіонату Греції та зіграє з ізраїльським Бейтаром у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.