25 червня 2023 11:27

"Металіст" розраховує на п'ятьох досвідчених новачків

Як стало відомо Sport.ua, 26 червня першолігова харківська команда в Сваляві, що на Закарпатті, розпочне підготовку до нового сезону. Футболістам буде представлено нового головного тренера – Андрія Аніщенка, який раніше очолював молодіжний склад слобожанців.


Андрій Аніщенко в коментарі Sport.ua зазначив, що саме гравці, що представляли «Mеталіст» минулого сезону в першості України (U-19) спробують закріпитися в головній команді. Розраховує керманич й на допомогу щонайменше п'ятьох досвідчених літніх новачків, які наступного тижня повинні з'явитися в тренувальному таборі харків'ян на Закарпатті. Це важливо, бо в червні «Mеталіст» залишила ціла група провідних виконавців, які вирішили продовжити кар'єру в львівських «Карпатах».


Асистентами Аніщенка будуть Руслан Фомін, Вадим Харченко, Іван Панчишин, Олександр Горяїнов, а спортивним директором й надалі працюватиме Василь Кобін.


В підготовчий період слобожанці планують зіграти шість спарингів: 1 липня – з «Хустом», 2 і 21 липня – з «Минаєм», 9 липня – з «Дніпром-1», 11 липня – з «Карпатами» і 16-го – з «Севлюшом».