23 червня 2023 16:07

У РФ заявили, що УЄФА та ФІФА чекають, коли ж знову Росія повернеться у світовий футбол

Фото - ua.depositphotos.com


Європейський футбольний союз (УЄФА) та Міжнародна федерація футболу (ФІФА) нібито чекають, коли Росію повернуть на міжнародні турніри. Представники організацій завітали до Москви, де провели формальні переговори з керівниками асоціації країни-агресорки.


Про це у коментарі пропагандистському телеканалу "Матч ТВ" заявив почесний президент Російського футбольного союзу (РФС) В'ячеслав Колосков. Він додав, що представники УЄФА і ФІФА, які приїхали до столиці РФ, не приймають жодних рішень, а просто передали позицію двох організацій.


"Вони просто співробітники тієї та іншої організації, вони не приймають жодних рішень, але тенденція була чітко і ясно висловлена: що вони чекають, коли Росія, збірна та клуби знову повернеться до участі в міжнародних офіційних змаганнях під егідою ФІФА та УЄФА. Це чітко простежувалося. І в кулуарах тут я також розмовляв із ними. Також вони чекають, коли знову російський футбол буде повністю представлений на міжнародній арені", – заявив Колосков.

Нагадаємо, влітку минулого УЄФА відсторонив російські клуби від нового сезону Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій, а національну команду – відбіркового турніру Євро-2024. Очікується, що санкції буде продовжено на новий сезон єврокубків.