20 червня 2023 20:02

Маркевич дуже допоможе "Металісту": Вацко назвав суму, яку заплатять "Карпати" за низку футболістів харків'ян

Віктор Вацко поділився інформацією, що Металіст, який вилетів до першої ліги, зможе заробити на своїх футболістах, які мають поповнити Карпати Мирона Маркевича.


«Група гравців Металіст переходить до Карпат. Можу назвати Єгора Картушова, Богдана Пороха та Єгора Демченка. Наскільки мені відомо, переходять вони не безкоштовно. Думаю, близько 300 тисяч доларів до бюджету Металіста залетить», – сказав журналіст у програмі Вацко on air.


32-річний хавбек Картушов провів за Металіст минулого сезону 24 матчі, в яких забив один гол і зробив одну результативну передачу. Його контракт із клубом закінчується 30 червня 2024 року, а Трансфермаркт оцінює гравця у 400 тисяч євро;


25-річний хавбек Демченко відіграв за Металіст у 22 поєдинках (один гол, два асисти). Його угода з харків'янами спливає вже 30 червня цього року. Трансфермаркт оцінює його у 200 тисяч євро;

Порох провів за жовто-синіх 17 поєдинків. Його контакт із клубом також закінчується 30 червня 2023 року. Трансфермаркт оцінює футболіста у 200 тисяч євро.