19 червня 2023 22:43

Жуніор МОРАЕС: "Мені наснилося, що стався вибух, і мій син загинув"

Колишній форвард «Динамо» та «Шахтаря» Жуніор Мораес підтвердив інформацію про те, що домігся дострокового розірвання контракту з «Корінтіансом», а також розповів про проблеми, з якими зіткнувся після повернення до Бразилії.

«Суддя сказав, що я ніяк не можу продовжувати працювати в «Корінтіансі», тому що мене кидають на поталу левам, тому дав згоду на негайне розірвання контракту. У мене вже було право, але засідання відбулося одразу після коментарів Алессандро. Це лише прискорило процес. Чому він назвав мене брехуном? Ще й боягузом. Пам'ятаєте єдиний гол, який я забив у ворота «Португези»? Напередодні в мене сталася алергійна реакція, я провів ніч у лікарні, мені вводили ліки у вену, але я вже знав, що буду в основному складі. Я попросив Вітора Перейру зіграти. Це була гра, у якій я забив свій єдиний гол за «Корінтіанс». У цьому матчі в мене набрякло обличчя. Я грав лише у першому таймі. Після гри я опинився у лазареті. Весь другий тайм я провів під крапельницею, лежав та намагався прийти до тями».


Жуніор Мораес розповів, що побачені жахи війни в Україні призвели до проблем зі здоров'ям, яких футболіст раніше ніколи не відчував.


«Я прокинувся на світанку від кошмару. Мені наснилося, що стався вибух, що мій син загинув, і що він у мене на руках. Я не хотів спати. Я прокинувся весь спітнілий».


«Потім у мене почалася алергія. Я обідав, моє обличчя почало опухати та деформуватися. У мене ніколи раніше не було такого. Я поїхав до лікарні, ліг під крапельницю. Ось так і почалися божевільні речі. Моя шкіра почала свербіти, вона опухла. Але я зробив укол та пішов грати. Поки не досяг межі».


«Ми витратили шість місяців на розслідування того, що це було. Я здав безліч аналізів. Мій імунітет через війну та решту іншого сильно впав і це спровокувало інші проблеми. Кілька разів я випадав з ладу через прийом ліків, ризик допінгу».


«Весь цей час я щодня ходив на тренування, хотів втілити в життя мрію стати чемпіоном з «Корінтіансом», але це вислизало від мене через стан здоров'я. Я тренувався вранці та вдень і займався лікувальною фізкультурою увечері. Я зробив все, що міг, щоб виступити добре, але це дійсно не спрацювало. Це нормально, це частина футболу та життя», - розповів Мораес.

Раніше повідомлялося, що Жуніор Мораес збільшив позовні вимоги до «Корінтіанса», й тепер хоче відсудити у цього клубу близько 900 тисяч євро.