19 червня 2023 21:03

Стали відомі причини, через які Марсело Гальярдо відмовив "Марселю"

Аргентинський фахівець Марсело Гальярдо минулими вихідними відхилив пропозицію очолити марсельський «Олімпік». Спочатку тренер зацікавився таким варіантом продовжити кар'єру, оскільки він мав гарний досвід виступів у Франції, коли був гравцем «Монако» та «ПСЖ». Проте, ретельно проаналізувавши пропозицію, яку йому надіслав президент провансальців Пабло Лонгорія, Гальярдо відповів відмовою та припинив переговори. Про причини такого рішення повідомляє аргентинське видання Clarin.


Гальярдо повністю влаштували фінансову складову контракту та тривалість його дії, сумніви викликало те, що він не був упевнений у рівні команди, яку збирався очолити. Він запросив серйозне підкріплення для боротьби за перемогу в Лізі 1 та прогресу в Лізі чемпіонів, але «Марсель» не дав однозначної відповіді, в якому напрямку рухатиметься клуб, якщо тренер скаже «так».

Крім того, як вдалося з'ясувати аргентинським журналістам, Гальярдо, як і раніше, присутній у шорт-листі «Парі Сен-Жермен». Він не отримував пропозицій з Парижа після відходу Крістофа Галтьє та відмови Юліана Нагельсмана, але все ще сподівається спробувати свої сили у цьому проекті.