19 червня 2023 11:29

ЛНЗ хоче підписати капітана "Інгульця" та найкращого бомбардира "Металіста"

Як стало відомо Sport Arena, новачок Прем’єр-ліги – черкаський ЛНЗ – хоче підписати контракти з лідерами двох клубів, які вилетіли у сезоні-2022/2023 з елітного дивізіону. За нашою інформацією, черкащани хочуть посилитись капітаном Інгульця Максимом Ковальовим та форвардом Металіста Максимом Прядуном.


34-річний Ковальов, виступає за Інгулець із 2018-го року, і цього літа, за неофіційними даними, має стати вільним агентом. У сезоні-2022/2023 центральний захисник провів за Інгулець 24 матчі, в яких забив три голи.


26-річний Прядун, який відіграв сезон у Металісті, став найкращим снайпером харків’ян у минулому чемпіонаті. В активі форварда дев’ять голів і чотири асисти у 28 зіграних матчах. За даними Трансфермаркту, контракт Прядуна з Металістом діє ще один рік.


За нашою інформацією, ЛНЗ планує активно провести літню трансферну кампанію. Черкаський клуб хоче склад у кожній із ліній, віддаючи пріоритет футболістам, які мають досвід виступів у Прем’єр-лізі.


У сезоні-2022/2023 ЛНЗ посів підсумкове третє місце у Чемпіонській групі Першої ліги, а за сумою двох матчів плей-офф за право виступати в УПЛ обіграв Інгулець.