10 червня 2023 17:09

"Агресор, який воює в Україні, використав і познущався": партнер Мудрика матиме проблеми через московську ганьбу

Фото - ua.depositphotos.com


Вінгер Челсі та збірної Марокко Хакім Зієш вляпався в гучний скандал через свою поїздку на Росію.


Рішення відвідати матч московського Спартака і підтримати друга Квінсі Промеса, який мало того, що виступає на Росії, ще й перебуває під слідством за спробу вбивства і ввезення наркотиків, нічим хорошим для марокканської зірки не закінчиться. Вчинок Хакіма Зієша викликав лише гнів, а в майбутньому це може вплинути на його кар'єру.


Схоже, що в плани Челсі півзахисник більше не входить. Одним із ймовірних варіантів був Аякс, який тепер задумався, чи варто повертати гравця.

"Він дійсно їде в країну, яка воює в Україні, й відома, як агресор. Ви хочете, щоб вас там бачили? Звичайно, його там використовують як рекламний щит, або навіть знущаються. Режим вважає, що це чудово, що гравець Челсі все ще їздить до Москви", – заявив журналіст Валентин Дріссен.


"Думаю, що такі дії дуже ускладнюють його повернення, і вважаю, що Аякс не повинен цього хотіти", – підтримав колегу Майк Вервей, журналіст FCUpdate.

Нагадаємо, що чинна угода Хакіма Зієша з Челсі розрахована до 2025 року. В минулому сезоні півзахисник відіграв у 24 матчах у всіх турнірах. Марокканець записав у свій актив лише три результативні передачі.