10 червня 2023 16:00

Яремчук догрався: "Брюгге" оформив покупку нового форварда, встановивши рекорд ліги

Брюгге, кольори якого захищає український нападник Роман Яремчук, придбав йому у конкуренцію зіркового бразильського форварда Ігора Тіаго.

Ігор Тіаго перейшов із Лудогорця до Брюгга. Про трансфер ще не оголошено офіційно, проте футболіст уже прибув на базу бельгійського гранда і навіть у своєму особистому профілі в інстаграмі опублікував фото з футболкою.

Варто зазначити, що клуб, цілком можливо, не давав футболістові дозвіл на публікацію вищезгаданого посту, оскільки за кілька хвилин він був вилучений.


За інформацією видання hln, за 21-річного гравця буде заплачено понад сім мільйонів євро, що стане рекордним трансфером на вихід для болгарського футболу. Тривалість контракту форварда з Брюгге становитиме чотири сезони. Трансфермаркт оцінює його у чотири мільйони євро.

Як повідомляє джерело, у послугах Тіаго був зацікавлений Андерлехт після протистояння з Лудогорцем на стадії 1/16 фіналу Ліги конференцій (2:2, за пен. 3:0). У тих матчах бразилець забив два голи.


Брюгге, як можна зрозуміти, виявився успішнішим у гонці за талантом, і побачив у ньому абсолютно підходящий для себе профайл.