10 червня 2023 13:17

ПСВ хоче призначити Боса головним тренером

Нідерландський ПСВ Ейндховен за підсумками цього сезоні посів другу сходинку в турнірній таблиці, відставши від ротердамського Фейєнорда на сім залікових балів.


Команда провела майже всю кампанію під керівництвом Руда ван Ністелроя, однак завершувати футбольний рік мав Фред Руттен у ролі тимчасово виконуючого обов’язки головного тренера.


А вже з початку трансферного вікна ПСВ розпочав активні пошуки нового керманича, яким у підсумку може стати інший нідерландський фахівець — Петер Бос.


Останнім клубом 59-річного тренера був французький Ліон, проте на чолі "ткачів" Бос протримався загалом 1,5 роки, тоді як у цьому сезоні команда під його керівництвом провела всього 10 стартових матчів, чотири з яких програла.


Як повідомляє італійський журналіст Фабріціо Романо, усі необхідні документи для підписання контракту ПСВ уже встиг підготувати, тоді як клуб паралельно займається й першим трансфером "під Боса" — 20-річний американський нападник німецького Аугсбурга Рікардо Пепі, який останній сезон провів у оренді в Гронінгені.