9 червня 2023 23:00

Головний тренер влітку покине "Хетафе"

Головний тренер Хетафе Хосе Бордалас зізнався, що хоче шукати посаду з вищими цілями.


Бордалас повернувся в команду на завершальній стадії сезону, щоб допомогти Хетафе уникнути подальшого вильоту, здобувши нічию проти Вальядоліда в фінальний день і врятувавши Лос-Азулонес.


Однак він зізнався, що зробив це через сентименти, а не як сухе бажання повернутися на роботу в Хетафе. Відповідаючи на запитання про продовження, Бордалас не виключив, що залишиться, але це також не звучало як пріоритет.


"Поки нічого немає. Ми впоралися з дуже складним завданням, і тепер нам потрібно кілька днів відпочинку. Ми (Бордалас і президент Анхель Торрес) маємо побачити один одного, я щасливий у Хетафе, але моя ідея полягає в тому, щоб мати можливість тренувати команду з більш амбітними цілями.


Хетафе — чудовий клуб, і я відчуваю до нього величезну прихильність, тому я не кажу рішуче ні, буде час поговорити", — зазначив він в ефірі Cadena SER.


Тим часом Тоні Хуанмарті повідомляє, що Олімпіакос, який має історію призначення іспанських менеджерів у вигляді Мішеля та Ернесто Вальверде, запропонував йому угоду. Однак грецькі гіганти також розглядають інших кандидатів.