8 червня 2023 23:56

Ротен про Мессі в ПСЖ: "Він не хотів тренуватися вранці, говорив, що треба це робити в другій половині дня. Одного разу він пішов, бо йому набридло те, чим вони займалися"

Жером Ротен розповів, що Ліонеля Мессі не влаштовували тренування у «ПСЖ».


«Згадайте день, коли він пішов із тренування. Клуб зам'яв це все, сказавши, що має невелику травму ікри. Все це було неправильно, архінеправильно. Причина? Месьє набридло те, що вони робили на тренуваннях. Це, на мою думку, виразно був той день, коли страждали його діти (Ротен пожартував, натякаючи на слова Ліонеля про сім'ю в недавньому інтерв'ю).


У нього було не все гаразд із головою, тому він пішов із тренування. Він повернувся до роздягальні, прийняв душ і пішов. Це показує, наскільки сильно він поважав свого тренера та партнерів по команді.

Він дуже часто хотів змінити темпи тренувань. Він не хотів тренуватися вранці. Він кілька разів говорив персоналу, що тренування вранці – це недобре. Що потрібно тренуватись у другій половині дня. На щастя, персонал не здавався», – сказав колишній футболіст «ПСЖ» в ефірі передачі Rothen s’enflamme на RMC.