8 червня 2023 21:10

"Новий контракт бачиться малоймовірним": Лунін уникнув звання найгіршого гравця сезону в "Реалі" – названий антигерой

Український голкіпер Реала Андрій Лунін уникнув звання найгіршого гравця минулого сезону у складі мадридської команди за версією авторитетного видання Goal.

Андрій Лунін минулого сезону був дублером бельгійського голкіпера Тібо Куртуа в мадридському Реалі. Український воротар провів 12 матчів у всіх турнірах та пропустив 13 голів.

Журналіст авторитетного британського видання Goal Томас Хіндл склав рейтинг усіх футболістів «королівського клубу» та поставив Андрія на 20 місце з 22-х, оцінивши його дії минулого сезону оцінкою 5 за десятибальною шкалою.

«Що робити із запасним воротарем, перед яким стоїть незавидне завдання відігравати другорядну роль після Тібо Куртуа? Лунін провів 12 матчів і не відзначався протягом усього сезону», – написав Хіндл.


Найгіршим гравцем Реала за підсумками минулого сезону було визнано хавбека Едена Азара, який отримав оцінку 2. Ненабагато краще виступив форвард Маріано Діас (3/10).


Хіндл оцінив ймовірність продовження контракту між Луніним та мадридським клубом.


«Хоча він заслуговує на похвалу за кілька сейвів в Ель-Класіко в жовтні, він не вплинув на частину сезону, що залишилася. Його контракт спливає у червні 2024 року, і нова угода здається малоймовірною», – додав Хіндл.

Матч між Реалом та Барселоною, який відбувся у жовтні, завершився домашньою перемогою мадридської команди з рахунком 3:1.


Останнім часом поширюється інформація про те, що українець незабаром покине іспанський клуб. Нагадаємо, що інтерес до Луніна виявляє шотландський Селтік.


Топ-5 гравців Реала у минулому сезоні за версією Goal:


Вінісіус Жуніор – 9,5/10;
Тібо Куртуа - 9/10;
Лука Модріч – 8,5/10;
Карім Бензема – 8,5/10;
Едуардо Камавінга – 8/10.