8 червня 2023 20:22

Катарський шейх розчарований переговорами про придбання МЮ. Він вважає, що процес "перетворився на жарт"

Катарський шейх розчарований процесом продажу "Манчестер Юнайтед".


Учора стало відомо, що Джасім бін Хамад Аль Тані зробив п'яту та останню пропозицію про придбання клубу. Ситуацію прокоментував журналіст Sky Sports Кавех Солекол.


«Шейх Джасім розчарований і ситий по горло. Це процес придбання, який триває вже сім місяців – я гадаю, ми всі цим розчаровані. Шейх Джасім сказав, що це все. Це його п'ята та остання пропозиція – приймай його чи йди.


За нашою інформацією, сума заявки складає 5 мільярдів доларів та додатковий мільярд для фінансування інфраструктури, включаючи гравців. У Глейзер є час до п'ятниці, щоб прийняти її або відхилити остаточно. Шейх Джасім готовий піти.

За даними Financial Times, пропозиція сера Джима Реткліффа є поетапним поглинанням. Це означає, що зараз він може отримати 51 відсоток [акцій], а Глейзер можуть бути залучені ще на кілька років. Це було б гарною новиною для банкірів, які заробляли гроші на Манчестер Юнайтед протягом останніх 17 років.


Я розмовляв із людьми, які були залучені до цього процесу, і вони не стримувалися у виразах. Вони сказали, що шейх Джасім засмучений, оскільки трансферне вікно відкривається за два тижні. Вони відчувають, що цей процес перетворився на жарт», – сказав Солекол.