8 червня 2023 18:37

Володимир ШАРАН: "Минаю" потрібні гроші. Усі у Прем'єр-лізі збільшують бюджет"

Наставник «Миная» Володимир Шаран, який продовжив контракт з клубом на один сезон, сподівається, що у новому чемпіонаті у його команди буде вже не найменший бюджет в УПЛ.


«Я запитав, що керівництво може запропонувати на наступний сезон, трішки підкорегували деякі моменти і потисли руки. Нам потрібні гроші, щоб запросити кваліфікованих гравців. Зараз в УПЛ вийшло «Полісся», яке буде ставити перед собою високі завдання. Теж саме стосується «Олександрії», «Колоса», «Ворскли», «Кривбаса». Всі рухаються у напрямку збільшення бюджету. Ми будемо брати футболістів з урахуванням збереження мікроклімату, який вже є в команді. Якщо нам це вдасться – все буде добре».


«Про завдання на сезон – говорити не буду поки що. Воно є. Але головне - виступити не гірше, ніж у попередньому році. Впевнений, що за підтримки президента Валерія Пересоляка, віцепрезидента Євгена Плавайка, генерального менеджера Артема Письменного, спортивного директора Сергія Білана ми досягнемо бажаного».


«Я дуже вдячний кожному з них за підтримку у сезоні-2022/23. Будемо спільними зусиллями рухатись до нових цілей у сезоні-2023/24», – сказав Шаран.