8 червня 2023 18:07

"Шахтар" пригрозив "Тоттенхему" судом за підписання Соломона

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував чутки про ймовірний відхід у «Тоттенхем» вінгера «гірників» Манора Соломона, який сезон-2022/23 провів в АПЛ у лавах «Фулхема».


«Я зв'язався із Соломоном та його агентом й запросив його повернутися до нашого клубу. Я сказав: «Ти можеш грати всі ігри в Лізі чемпіонів, ти будеш у стартовому складі», але він не хоче повертатися, і я вірю, що він залишиться в Англії. Куди він перейде, я не знаю. У будь-якому випадку, якщо він опиниться у «Тоттенхемі», ми в цьому випадку розбиратимемося з «Тоттенхемом» у суді. Все зводиться до простої ситуації: звучить як необґрунтоване збагачення».


«Ви уявляєте, ми платимо великі гроші за цього гравця, а в результаті «Тоттенхем» отримує його безкоштовно? Це нечесно по відношенню до нашого клубу. Ми обов'язково підемо до суду і боротимемося за себе».

«Хочу звернутися до тих клубів, які намагаються підписати наших гравців без сплати трансферної компенсації: «Шахтар» подаватиме позови про необґрунтоване збагачення проти гравців чи клубів, які отримали вигоду з цієї ситуації. Ми вважаємо, що ці клуби, які збагачуються за рахунок «Шахтаря», будуть зобов'язані виплатити компенсацію. Ці клуби мають розуміти, що вони роблять, коли вирішують підписати наших гравців», – заявив Палкін.

Раніше англійські ЗМІ повідомляли, що Манор Соломон, контракт якого з «Шахтарем» діє до 31 грудня, хотів би продовжити виступати за «Фулхем», незважаючи на інтерес до його персони з боку «Тоттенхема».