6 червня 2023 23:40

Неймар запустить власний круїз із Сантоса до Ріо-де-Жанейро

Вінгер ПСЖ Неймар заявив у своєму офіційному Twitter про організацію триденного розважального круїзу з Сантоса в Ріо-де-Жанейро.


"З 26 по 29 грудня 2023 року відбудеться перший круїз "Ней на морі", і ви не можете залишитися осторонь! Це будуть три дні та три ночі, сповнені сміливості та радості, незабутніх атракціонів та шоу для шанувальників різного віку. Корабель вийде з порту Сантос і попрямує до Бузіоса, відомого своєю чарівністю та прекрасними пляжами. Забронюйте каюту вже зараз і приготуйтеся пережити цей досвід у відкритому морі з одним з найбільших футбольних кумирів", - написав Неймар.


Вартість каюти складає від 850 до 1300 доларів. За відвідування сауни, боулінгу, 4D-театру, симулятора "Формули-1" та покупку напоїв у барі доведеться доплачувати.


Нагадаємо, що зараз Неймар лікується від травми, через яку пропустив майже всю другу половину сезону. Вінгер може перейти в один з англійських топклубів - наприкінці року в АПЛ проводиться по кілька матчів протягом короткого відрізку часу.