6 червня 2023 15:33

Бензема: "Я хотів завершити кар'єру в "Реалі", але цього не сталося"

Карім Бензема провів прощальну прес-конференцію. Нагадаємо, що 35-річний футболіст залишає мадридську команду на правах вільного агента.


Француз підпише контракт із Аль-Іттіхадом і зможе заробити близько 400 мільйонів євро.


"Складно говорити, у мене багато емоцій. Я хотів би подякувати Реалу та своїм товаришам по команді. Це був хороший шлях у моєму житті. Мені пощастило виконати дитячу мрію.


Я ніколи не забуду Реал. Це неможливо, це найкращий клуб в історії. Але я думаю, що сьогодні саме час піти і розпочати нову історію.


Дуже дякую Реалу. Це був гарний шлях у моєму житті. Мені пощастило здійснити свою дитячу мрію завдяки президентові. Коли я побачив Переса, я сказав: "Це людина, яка виховала Роналдо та Зідана". Він неймовірний. Сьогодні настав час піти та розпочати іншу історію. Найголовніше для мене те, що я виграв усе з цією командою, все, що мріяв у дитинстві.


Дякую також Анчелотті, який із самого початку вселив у мене впевненість. Я багато чого навчився у нього. Це трохи сумний день, бо я залишаю свій клуб. Я підписав контракт із Реалом, і я хотів завершити кар'єру тут, але цього не сталося. Я завжди буду за Реал. Дякую також уболівальникам за те, що вони завжди давали мені сили. Дякую вам усім, щиро.


Хотів завершити кар'єру у Реалі, але іноді життя дає ще один шанс. Це дуже складне рішення, яке я ухвалив разом зі своєю сім'єю. Але я ніколи не забуду Реал", — наводить слова Бензема Marca.