6 червня 2023 13:53

Перес – Бензема: "Ти увійдеш в історію "Реала" як одна з найбільших легенд. Ми дуже пишаємось тобою"

Флорентіно Перес звернувся до Каріма Бензема у зв'язку з відходом форварда з Реала.

«Сьогодні для мене дуже важкий день, коли на думку спадають спогади та емоції, пережиті за останні 14 років. З моменту оголошення про прощання з Карімом я спостерігав величезний сум у мадридців та футбольних уболівальників, які були зворушені магією такого футболіста, як Карім.


Дорогий Карім, ти став одним із найкращих гравців усіх часів. Ми бачили, як ти неймовірно виступаєш із нашою емблемою у всьому світі. І жоден мадридист ніколи цього не забуде. Ми всі дуже пишаємось тобою.


Ти приїхав сюди дуже молодим і стали символом однієї з наших великих легенд. З твоїм розумінням футболу, твоїми голами... Тобі вдалося зворушити нас. Ти був і залишаєшся незвичайним футболістом. Деяким потрібен час, щоб зрозуміти твій рівень.


Ти захищав цінності "Мадрида". Ти був прикладом у всьому. Сьогодні ти залишаєш «Мадрид» із любов'ю всього світу. Тут ти подолав багато перешкод. Ти знав, як подолати тиск, пов'язаний з тим, що означає грати у кращому клубі світу.


Дорогий Каріме, сьогодні також день, коли треба бути щасливим. Ти увійдеш в історію «Мадрида» як одна з найбільших легенд. Ніхто не виграв більше за тебе з мадридським «Реалом».


Ти закінчуєш своє перебування у мадридському «Реалі», маючи «Золотий м'яч». Дорогі друзі, сьогодні йде один із найнеймовірніших футболістів у нашій історії.


Карім, ти був прикладом поведінки та професіоналізму в нашому клубі. Як президент, я маю сказати тобі, що за всі ці роки я не знав, як можна сказати «але» про твою поведінку. Ти заслужив право вирішувати свою долю. Майбутнє, яке належить тільки тобі, і ми маємо шанувати його.

Бенземо, ти є прикладом для всіх дітей, незалежно від того, грають вони у футбол чи ні. Ти заслужив на право вибирати свою долю. Ми можемо тільки шанувати це.


Дякую тобі, Каріме, за цю історію футбольного кохання, яке ми вже прожили разом і яке залишиться у віках», – сказав президент «Реала».