6 червня 2023 12:42

Фердинанд про МЮ 2010-х: "Еванс був найкращим захисником у клубі, його не можна було відпускати. Продали Велбека, Чичаріто, близнюків та Сілва - я не міг повірити"

Ріо Фердінанд розкритикував «Манчестер Юнайтед» за продаж вихованців у середині 2010-х.


За словами Фердинанда, відхід деяких вихованців «МЮ» позбавив команду «життєвої сили».

«Одна з головних помилок «МЮ»… Вони продали близнюків та Сілва, продали Уелбека, Чічаріто (прізвисько Хав'єра Ернандеса), Джонні Еванса – і все це за короткий період часу.


Це була частина того, на чому раніше будувався клуб. Гравці, які пройшли через академію, були невід'ємною частиною всього, за що виступав «Манчестер Юнайтед». І цих гравців бездумно позбавлялися – я не міг повірити, що клуб взагалі це допустив.

Велбек і зараз досить гарний. Чичаріто, Рафа та Фабіо да Сілва могли б робити те, що робили в «МЮ», до кінця кар'єри, сто відсотків.

Відхід Джонні Еванса був одним із самих знущальних. Його в жодному разі не можна було відпускати. Він був найкращим захисником у клубі, коли ми всі йшли.

Не зрозумійте мене неправильно, у Кріса Смоллінга була чудова кар'єра, але Джонні Еванс – однозначно найкращий гравець», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» у підкасті Vibe with Five.