5 червня 2023 21:17

Ібрагімович про сльози на прощальній грі: "Люди думають, що я Супермен. Так і є, але маю велике серце. Я шукав обличчя, яке додасть мені сил, але всі плакали – гравці, фанати, дружина!"

Златан Ібрагімович пояснив, чому зворушився під час оголошення про завершення кар'єри.

«Люди думають, що Ібра – Супермен. Ну, я є Супермен, але також у мене велике серце. Я дивився на всі боки, намагаючись знайти обличчя, яке додало б мені сил, але всі плакали! Я глянув на гравців – вони плакали. Фанати – плакали.


Я подивився на дружину, я думав, що вона допоможе мені тримати себе в руках, але вона ревіла найбільше!


Для мене це був дуже важливий день. Я нікому не казав, що йду з футболу. Я просто сказав клубу, що нам потрібно щось вигадати для останнього матчу, але там не знали, що йдеться про кінець кар'єри.

Тепер я вільний від світу футболу. Це була довга, дуже довга кар'єра, я дякую всім за те, що давали мені сили, адреналін та емоції, що дозволяли грати далі.


Багато хто дав мені поради, але я сам повинен був зрозуміти, що настав час зупинитися, насолодитися особистим життям і почати насолоджуватися футболом по-іншому. У мене були пропозиції, але якщо хтось вирішив закінчити із футболом, то пропозиції його більше не цікавлять.


Я й мріяти не міг про такий вечір. З першого дня я почував себе в «Мілані» як удома – і вперше, і вдруге. Мені дуже не вистачатиме його. Сьогодні ви витягли на світ справжнього Ібрагімовича», – сказав форвард.