5 червня 2023 18:28

Бускетс про Гвардіолу: "У "Барсі Б" я ніби грав із друзями, з найкращим тренером світу, про що тоді ніхто не знав. Пеп – особливий, він робить будь-яку команду кращою"

Серджі Бускетс розповів про гру за "Барселону Б" під керівництвом Пепа Гвардіоли.

Бускетс виступав за "Барсу Б" у сезоні-2027/08. Тоді команду тренував Пеп Гвардіола.

«Найбільше мені сподобалося грати в Терсері (четвертий дивізіон). Це ніби ти грав із друзями, без тиску, без уваги, з найкращим у світі тренером – правда, тоді ніхто про це не знав.


Пеп – особливий, найкращий тренер, який у мене був. Дуже важко досягти того, що йому вдалося. Приїхав до Німеччини, виграв. Приїхав до Англії – виграв. Так, з дуже хорошими командами, але він робить кожну команду кращою, граючи так, як хочеться.


Він теж розвивається, пробує щось нове: випускає Джона Стоунза в центр чи роль фулбека. Він завжди вважає, що можна поліпшити.


Я ніби отримав вчений ступінь у Пепа: все, чого я навчився – це те, чого він навчив мене, що доніс на тренуваннях. Перехід у першу команду став радикальною зміною. Те саме, що й у «Барселоні Б», але найбільше – більше фанатів, більше шуму та уваги преси», – сказав півзахисник, який залишає «Барселону».