4 червня 2023 20:11

Начальник "Зорі" Гузь: "Співробітник клубу, відповідальний за заповнення протоколу в електронній формі, при відсиланні його до УПЛ, втратив прізвище Мішньова"

Ігор Гузь, начальник команди «Зорі», прокоментував інцидент з Дмитром Мішньовим, який спочатку був відсутній в електронному протоколі команди на сайті УПЛ, але вийшов на заміну в матчі з «Минаєм» (3:0).


«Те, що сталося – безглузда випадковість, технічний казус.

Співробітник нашого клубу, відповідальний за заповнення протоколу в електронній формі, при відсиланні його до УПЛ, втратив прізвище Мішньова.

Потім з появою гравця на полі вже четвертий арбітр, перевіряючи корінці номерів футболістів, не звірився з протоколом. Це суто людський чинник. Сезон був дуже напруженим не лише для тренерів та футболістів. Пояснити це інакше я не можу.

Одразу хочу відкинути конспірологію. І ми, і «Дніпро-1» сьогодні билися за друге місце, і я вітаю конкурентів зі сріблом. Але «Зоря» прагнула перемогти та провела, можливо, найкращий матч сезону по якості, інтенсивності, ефективності. Ми вже тричі були третіми таі мріяли про Лігу чемпіонів для своїх уболівальників.

Уявляєте, наскільки безглуздо було б втратити цю мрію через таку дитячу помилку?

Хочу також зауважити, що Мішньов вийшов на поле у той момент, коли «Дніпро-1» вже повів у рахунку. Чесно кажучи, з нашого боку така комбінація виглядала б надзвичайно тупо.

Зараз ми готові до будь-якого рішення футбольних інстанцій. За помилки треба платити», — сказав Гузь.