4 червня 2023 17:43

Олег ГОЛОДЮК: "Розуміли, що можемо виконати завдання у цьому матчі, але знали, проти кого граємо"

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста» Олег Голодюк прокоментував нічию з «Динамо».


– Був для нас на даний момент найголовніший матч сезону. Розуміли, що можемо виконати завдання у цьому матчі, але розуміли, проти кого граємо. «Динамо» в останніх іграх набрало дуже хороший хід, забиває багато м’ячів. Напевно, десь нам посприяло вилучення, але це вже історія. Найголовніше, що ми виконали завдання.


Плани на майбутнє? Ніхто нічого не знає. Багато футболістів, і ми не виняток, будемо говорити з керівництвом про наші перспективи і плани. Найголовніше на даний момент, що ми залишилися. Завдання, яке стояло перед командою, ми разом виконали. Я вважаю, що це повністю заслуга футболістів.


Те, з якими проблемами ми зіштовхувалися, – не знаю, чи в когось ще були такі проблеми. Але ми про них ніколи не говорили, щоб це не звучало як виправдання. Адже виправдання – це риса слабких людей.


Сказали хлопцям, що вони справжні молодці. Чемпіонат був дуже цікавий, дуже нервовий, дуже складний, але ми залишилися в УПЛ. Це найголовніше.

Ви бачите, з чим ми зіштовхувалися кожну гру – це важко. Але футболісти сьогодні показали, що колектив у нас дійсно хороший. Незважаючи на суперника та всю відповідальність, ми впоралися. Дуже раді за хлопців, вони можуть завтра поїхати у відпустку і провести час з рідними. Нехай відпочивають.