3 червня 2023 19:34
1

"Як порядна людина він просто зобов'язаний запросити Коноплянку до "Олександрії": Несенюк жорстко підколов Ротаня"

Керівник департаменту київського Динамо по роботі зі ЗМІ Микола Несенюк припустив, що Євген Коноплянка може опинитися в Олександрії, куди його запросить наставник команди Руслан Ротань.


Микола Несенюк в іронічній формі пояснив, чому Русла Ротань викликав Євгена Коноплянку на матч проти збірної Англії у відборі до Євро-2024.


«Ротань розглянув у ньому ще не витрачений потенціал і не просто викликав у збірну, а ще й випустив на поле у Лондоні наприкінці без варіантів програного матчу з Англією.


Можливо, Ротань згадав забуту вже осінь 2012-го, коли сам грав поряд з Євгеном у Лондоні проти Англії. Тоді 23-річний Коноплянка забив англійцям дивовижний за красою м'яч та наші зіграли внічию 1:1».


На цьому журналіст не зупинився і закликав Ротаня продовжити допомагати Коноплянці й надалі, працевлаштувавши його до Олександрії.


«Як на мене, Руслан Ротань як порядна людина просто зобов'язаний запросити Євгена Коноплянку до Олександрії, яку він очолює.


Це нескладно - у Краковії українцю нещодавно ввічливо подякували і сказали, що його послуг більше не потребують», - написав Несенюк на своїй сторінці у Facebook.

Аха-ха. Чекаємо