3 червня 2023 17:44

"Рух" прибиватимуть": журналіст розкритикував УАФ за призначення скандального арбітра на вирішальний матч львів'ян у Прем'єр-лізі

Харківський арбітр Дмитро Кривушкін отримав призначення на поєдинок 30-го туру української Прем'єр-ліги між львівським Рухом та Олександрією.


Перед останнім туром УПЛ Рух перебуває практично у зоні перехідних матчів – у львівського клубу 31 очко, як і в Інгульця, що йде на 13-му місці, але Рух має кращу різницю забитих/пропущених.


Чи Рух опуститься в зону перехідних матчів за збереження прописки в УПЛ залежить від їхньої гри з Олександрією. Сьогодні стало відомо, що цей матч обслужить Дмитро Кривушкін. Журналіст Сергій Болотніков розчарований цим призначенням.

«Усього за добу до вирішальних матчів всього чемпіонату комітет арбітрів УАФ визначився з тим, хто який матч судитиме.

Звичайно ж, без сюрпризів не обійшлося. Найгірший арбітр сезону з великим запасом – Дмитро Кривушкін – призначений на гру Руху та Олександрії».


На думку журналіста, цим призначенням УАФ хоче позбутися Руху в еліті українського футболу. Потенційно це може бути пов'язане з тим, що власник руху Григорій Козловський часто критикував керівництво УАФ.


«Це той самий рефері, який призначив 3 (!) лівих пенальті у матчі Олександрії та Колоса, не помітив 12 гравців на полі у складі Карпат проти Прикарпаття, проґав червону Бланко у матчі Дніпра-1 та Динамо, постійно судить матчі Інгульця та регулярно приймає ключові рішення на користь петрівців.

Коротше кажучи, є підстави припустити, що Рух прибиватимуть», – написав Болотніков у телеграм-каналі «КДК».