3 червня 2023 17:23

Сунесс: "Жоден гравець МЮ не потрапив би в старт "Сіті" зараз, а кожен запасний "Сіті" посилить МЮ"

Грем Сунесс вважає, що жоден гравець «МЮ» не влучив би у старт нинішнього «Ман Сіті


«Жоден гравець «Ман Юнайтед» не потрапив би до стартового складу «Ман Сіті» зараз. Вважаю, що це правда. Більше того, я піду далі і скажу, що кожен запасний Сіті в заявці на матч на Уемблі посилить Юнайтед.


У «Сіті» гравці найкращі на кожній позиції – від першого до останнього номера у старті і далі. Ця заява не принесе мені популярності у червоній половині Манчестера, але я багато думав про це.

Люди можуть сказати мені з викликом: «А як же Бруну Фернандеш? А як щодо Маркуса Решфорда? Окей, а де б грав Фернандеш? Замість Ілка Гюндогана, Кевіна де Брюйне? Без шансів.


Те саме і з Решфордом. Він не кращий за Джека Гриліша чи Бернарду Сілви. А для мене Ріяд Марез і Філ Фоден теж кращі за нього, а вони на даний момент не входять до найсильнішого складу «Ман Сіті». З лютого Решфорд забив три голи у Прем'єр-лізі. Наприкінці сезону топові гравці мають змінювати ситуацію.

Каземіро - дуже хороший гравець і добре себе показав, але чи краще він Родрі? Та киньте, знову без шансів. Є кілька гравців «Юнайтед», які могли б потрапити в обойму «Сіті», але не більше.

Попри все це є дуже велике «але». Все це не означає, що МЮ не може перемогти сьогодні. "Віган" обіграв "Сіті" в 2013 році, і в цьому неймовірна непередбачуваність футболу", - сказав колишній гравець і тренер "Ліверпуля" перед фіналом Кубка Англії.