3 червня 2023 12:23

Кейн – пріоритетна мета Реала. "Тоттенхем" хоче близько 100 млн євро за форварда

"Реал" має намір підписати Харрі Кейна.


Англійський нападник став пріоритетним кандидатом мадридського клубу для посилення атаки, пише Marca. У «Реалі» переконані у необхідності пошуку альтернативи Каріму Бензема. Хоча у 2024 році до команди приєднається Ендрік, а також не виключається можливість трансферу Кіліана Мбаппе, у клубі вважають, що позиція «дев'ятки» наступного сезону буде недостатньо укомплектована, якщо у складі будуть лише Карім Бензема та Хоселу.

Кейна було визначено як головну мету на цю позицію під час зустрічі Каро Анчелотті, Флорентіно Переса та директора «Реала» Хосе Анхеля Санчеса. Також обговорювався варіант із Каєм Хавертцом – але німецького гравця вважають за краще бачити в іншій ролі. Крім того, новий головний тренер «Челсі» вважає Кая незамінним гравцем, і тому його вихід з Лондона практично неможливий.

Вважається, що здійснити трансфер Кейна буде складно, оскільки «Тоттенхем» вимагатиме близько 100 мільйонів євро. Клуб ще не отримував пропозицій. Сам форвард не виключає варіант із відходом з АПЛ.

У сезоні-2022/23 30-річний футболіст провів 38 матчів у рамках чемпіонату Англії, відзначившись 30 голами та 3 асистами.