2 червня 2023 18:32

Мета "Реала" – підписати Мбаппе безкоштовно у 2024-му, Перес вибачився перед гравцем ПСЖ і налаштований оптимістично

"Реал Мадрид" націлився на трансфер Кіліана Мбаппе влітку 2024 року.


За даними Relevo, француз вибачився перед президентом Реала Флорентіно Пересом за те, що минулого літа в останній момент відмовився переходити в іспанський клуб на правах вільного агента і продовжив контракт з ПСЖ.

Перес вибачився перед футболістом того дня, коли він повідомив йому, що залишається в Парижі, а подальша поведінка гравця змусила президента «вершкових» з оптимізмом дивитися на ймовірний перехід. Перес налаштований зробити все, щоб 2024-го трансфер нарешті відбувся.

Мбаппе продовжив контракт із парижанами до літа 2024-го з опцією продовження ще на рік. У «Мадриді» впевнені, що Кіліана вдасться підписати безкоштовно, оскільки опція не буде активована гравцем. Контакти між клубом та гравцем через посередників дають «Реалу» це відчуття.

Щодо підписання Ерлінга Холанда з «Манчестер Сіті», то його вважають майже неможливим. Крім того, норвезький форвард котирується в Реалі нижче, ніж Мбаппе.

Перес хоче об'єднати у команді Вінісіуса Жуніора, Родріго та Мбаппе, він вважає їх трьома найкращими нападниками, які мають найбільше майбутнє у світовому футболі. Отже, Мбаппе – пріоритетна мета, а чи не бажання чи мрія керівництва «Реала».