2 червня 2023 16:03

Екс-гравець збірної Сербії заявив, що Росія переможе Україну, тому що "долар скоро впаде", а "західний блок майже уражений"

Колишній футболіст збірної Сербії Неманя Пейчинович назвав війну в Україні спробою західних країн поставити Росію навколішки. Ексгравець московського "Локомотива" та воронезького "Факела" висловив упевненість, що країна-агресор обов'язково переможе, так "долар скоро впаде, а в США люди бідні".


Про це Пейчинович розповів в інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Матч ТБ". Серб також висловив жаль через те, що "страждають два православні народи, які мають триматися разом", і видав купу штампів про нібито багатство Росії та її ресурси.

"Насправді конфлікт Росії із Заходом. Конфлікт традицій східного блоку та західного. Війна за культуру. Захід хоче, щоб Росія була на колінах. Через ресурси – золото, питна вода, що зараз рідкість, нафта, вугілля. Росія перша-друга у світі з експорту пшениці та кукурудзи. Це означає, що Росія сама зробить свою економіку. А західний блок уже майже уражений. Люди у США – бідні. Долар скоро впаде, а отже конфлікт буде на користь Росії. Після цього США не матиме чинника найсильнішої країни у світі. Усі починають розуміти, що можна жити і без долара", – заявив Пейчинович.


Фото - Обозреватель