2 червня 2023 09:48

Перріс викликаний до збірної Ямайки для участі в Золотому Кубку КОНКАКАФ

Вінгер «Динамо» Кахім Перріс отримав виклик до збірної Ямайки, яка готується до участі у фінальному турнірі Золотого Кубка КОНКАКАФ.


Головний футбольний турнір за участю 16 збірних, що входять до конфедерації регіону Північної та Центральної Америки (а також національна команда Катару в якості «запрошеного гостя»), цього року відбудеться у двох країнах, Канаді та США, з 24 червня до 16 липня.


Зазначимо, що збірна Ямайки потрапила до групи А, де її суперниками стануть команди США, Нікарагуа та один із переможців попереднього раунду (ці поєдинки відбудуться 20 червня). Стартують у групі «реггі» поєдинком із США в Чикаго (25 червня), потім зіграють у Сент-Луїсі з Нікарагуа (28 червня), а завершать груповий етап поєдинком проти кваліфаєра (2 липня).


Додамо, що для 23-річного динамівця, який зіграв 7 матчів за збірну, це буде перший великий турнір на рівні національних команд. Що стосується Ямайки, то найкращим результатом «реггі» на Золотому Кубку КОНКАКАФ було «срібло» на двох турнірах поспіль у 2015-му та 2017-му.