2 червня 2023 09:39

Саррі хоче бачити Міліка в атаці "Лаціо"

За підсумками сезону в Серії А римський "Лаціо" гарантував собі кампанію в Лізі чемпіонів, а це автоматично означає посилення складу – у поточному сезоні "б'янко-челесті" не дуже вдало грали на двох фронтах, обравши Серію А пріоритетом перед Лігою конференцій. Тому коуч "лаціале" Мауріціо Саррі вже шукає напарника для Чіро Іммобіле в атаці – і запропонував купити польського страйкера Аркадіуша Міліка, з яким уже працював у "Наполі".


Наразі контракт Міліка належить "Марселю", проте туринський "Ювентус", який орендував Аркадіуша, має право до 10 червня скористатися опцією викупу польського форварда за сім мільйонів євро. Якщо ж "б'янко-нері" не встигнуть або не захочуть викупити Міліка – інші клуби вправі запропонувати "Марселю" свою ціну за 29-річного страйкера, на чому і сподівається зіграти "Лаціо".


За даними Il Corriere dello Sport, римляни вже провели переговори з "Марселем" щодо трансферу поляка. Однак, по-перше, "лаціале" збентежили зарплатні очікування Міліка – три з половиною мільйони євро на рік, без урахування бонусів. А, по-друге, на Аркадіуша також претендують кілька клубів Бундесліги й АПЛ, і не факт, що Мілік вибере Лігу чемпіонів, а не вищий оклад – тим паче, Мауріціо Саррі може обрати варіант із Чіро Іммобіле на вістрі, і тоді польському страйкеру, судячи з усього, доведеться отримувати ігрові хвилини, виходячи з лави запасних.