1 червня 2023 21:46

"Я не думаю, що СК "Дніпро-1" програватиме": екс-хавбек "Динамо" не вірить у чутки про "злив" Кучера та Ко

Колишній півзахисник київського Динамо та національної збірної України Олександр Алієв прокоментував чутки про небажання Дніпра-1 посісти друге місце у поточному сезоні УПЛ.


Дніпро-1 втратив шанси на чемпіонський титул після поразки у виїзному матчі 29 туру української Прем'єр-ліги проти донецького Шахтаря (0:3).


Команда Олександра Кучера продовжує вести заочну боротьбу із Зорею за друге місце, яке дозволить стартувати у кваліфікації Ліги чемпіонів. Однак з'явилися чутки, що дніпряни можуть свідомо програти Кривбасу у 30-му турі, щоб посісти третє місце та вийти у кваліфікацію Ліги Європи.

Справа в тому, що віце-чемпіон України може залишитися без групової стадії єврокубків, якщо програє три поспіль відбіркові раунди в кожному з турнірів. Бронзовий призер УПЛ у разі невиходу до групового раунду Ліги Європи гарантовано виступить на аналогічній стадії Ліги конференцій.


Екс-хавбек Динамо та збірної України Олександр Алієв скептично ставиться до інформації про те, що Дніпро-1 не хоче виходити до Ліги чемпіонів, про що він розповів в ексклюзивному інтерв'ю ютуб-каналу FanDay.net.


«Я не думаю, що Дніпро-1 програватиме. Ліга чемпіонів – це набагато престижніший турнір, ніж Ліга Європи. Усі футболісти хочуть грати як у національній збірній, так і у Лізі чемпіонів. Я думаю, що це [чутки про небажання Дніпра-1 зайняти друге місце] повне марення», – сказав Алієв.