31 травня 2023 20:00

"Реал" може включити в трансфер Кейна свого захисника

"Реал" може включити лівого захисника Ферлана Менді до угоди щодо форварда "Тоттенгема" Гаррі Кейна, інформує журналіст Франсіско Дельгадо для SER Deportivos.


Мадридцы вже близько місяця побоювалися, що нападаючий Карім Бензема покине клуб після закінчення сезону. У зв'язку з цим "Реал" думав про трансфер Кейна. Також в англійці зацікавлені ПСЖ і "Манчестер Юнайтед".


"Відхід Бензема з кожним днем стає дедалі реальнішим. Прихід Кейна теж. Хоселу прийде на місце Маріано Діаса, але зараз уся ситуація в атаці цілком залежить від француза. Якщо він піде, "Реал" намагатиметься підписати Кейна. Формальних переговорів із "Тоттенгемом" ще немає, але вони наближаються. Трансфер оцінюють у 100 млн. євро, і "Реал" бачить у цьому одну проблему: можливий перехід Кейна виключить трансфер Холанда в майбутньому. Відхід Бензема може змінити плани "Реала", пов'язані з Холандом, наступного літа", - сказав Дельгадо.

"У зменшенні ціни на Кейна звучало ім'я Едена Азара. Але я озвучу інше ім'я. Це Ферлан Менді. Він може стати частиною переговорів", – додав журналіст.