30 травня 2023 18:18

Фердинанд про Бруну: "Лише де Брюйне зрівняється з ним у творенні. Якби я був форвардом, захотів би перейти в МЮ, думаючи: "Скільки голів можна забити, граючи з цим хлопцем!"

Ріо Фердінанд високо оцінив виступи Бруну Фернандеша за «Манчестер Юнайтед».


Цього сезону АПЛ португалець створив 119 гольових моментів – більше, ніж будь-який гравець «Манчестер Юнайтед» із сезону-2003/04.


«Я вважаю, що [Бруну Фернандеш] був чудовий. Під час сезону його критикували за мову тіла та інші подібні речі, але він відреагував, і я думаю, йому не байдуже.

Він створив 119 гольових моментів цього сезону, і з погляду творення з ним може зрівнятися хіба що Кевін де Брюйне.


На місці будь-якого форварда я захотів би перейти в «МЮ», думаючи про себе: «Скільки голів я міг би забити, граючи з цим хлопцем!» Те, що він може робити з м'ячем, віддавати передачі, майже не маючи вільного простору… При більш менш пристойній грі можна отримати як мінімум 25 моментів тільки завдяки йому – настільки він гарний з м'ячем.

Йому навіть не потрібен час, він просто зчитує гру та відправляє м'яч туди, куди ви хочете.


Якби я був форвардом, у мене б потекли слинки, і я б сказав: «Запросіть мене до цього клубу якнайшвидше, мені потрібно туди потрапити», – настільки він [Бруну] гарний», – сказав колишній захисник «МЮ» на своєму YouTube -каналі Vibe with Five.