30 травня 2023 17:18

"Кейн відіграв ключову роль у прогресі "Тоттенхема" за 10 років. Важливо утримати його, він – найважливіший гравець команди". Моура про форварда "шпор"

Лукас Моура вважає, що «Тоттенхем» має зберегти Харрі Кейна.


Раніше повідомлялося, що форвардом "Тоттенхема" цікавиться "Реал". Головний тренер мадридців Карло Анчелотті вважає англійця ідеальним нападником.


«Думаю, найважливішу роль у тому, як змінився рівень клубу за останні 10 років, відіграв Харрі Кейн. Він був дуже важливим гравцем. Утримати його – ключовий момент. Я сподіваюся, він залишиться, щоб допомогти команді наступного сезону і завоювати трофей.

Він особливий гравець і чудовий товариш по команді. Відмінний приклад для інших, один із найкращих, з ким я грав. Один із найкращих в Англії. Він дуже важливий для «Тоттенхема» та збірної Англії. Для мене було задоволення [грати з ним]. Я сподіваюся, що він зможе залишитися на цьому рівні, і завжди його підтримуватиму», – сказав півзахисник «Тоттенхема», який залишає клуб після закінчення сезону.


Контракт Харрі Кейна з «Тоттенхемом» спливає у червні 2024 року. У поточному сезоні форвард забив 30 голів і віддав 3 гольові передачі у 38 матчах АПЛ.