30 травня 2023 13:47

Мендеш про Роналду: "Він був і залишається найкращим в історії та у світі. Коли говорили про Роналдіньо та Мессі, у Кріштіану було все"

Жорже Мендеш розповів про своє ставлення до Кріштіану Роналду.


«Кріштіану завжди буде у моєму серці. Він особливий гравець та людина для мене. Якби багато років тому я думав, що зможу співпрацювати з гравцем, який вартує вдвічі менше, я підписався б під цим.


Всі ми, португальці, маємо пишатися тим, що у нас був і є такий гравець, як він. Я завжди говорив це і скажу ще раз: він був і залишається найкращим в історії, найкращим у світі, навіть у порівнянні з іншими.


У різні періоди говорили, що річ у силі та праці. Це правда, що він працював і подавав приклад молоді, він робив усе, що міг зробити великий професіонал, але він також був віртуозним.


Коли говорили про Роналдінью та Мессі, у Кріштіану було все. Він був віртуозний, вибуховий. Він перетворився на машину. Люди ніколи не замислювалися про процес, який призвів до того, що він став найкращим в історії», – сказав агент, відмовившись коментувати від'їзд Кріштіану до Саудівської Аравії.