30 травня 2023 09:45

"Ребров хотів бачити його в "Динамо": Вацко назвав гравця, який буде знайомий новому тренеру збірної України

Відомий журналіст Віктор Вацко висловився про виклик до національної збірної України хавбека Ракува Владислава Кочергіна. На його думку, гравець опинився у списку не випадково.


Віктор Вацко вважає, що Владислав Кочергін провів дуже сильний сезон у Польщі, тому заслужив на виклик до збірної України.


Також Сергій Ребров, який, за інформацією ЗМІ, незабаром має бути представлений як головний тренер синьо-жовтих, знає можливості 27-річного хавбека.


«Кочергін провів сильний сезон у Ракуві. Свого часу Ребров хотів бачити молодих Кочергіна та Владислава Кабаєва до Динамо перед переходом тих із Дніпра Зорю [літо 2017 року]. За ігровими якостями Кочергін відомий Реброву та відповідає його вимогам», – сказав журналіст у програмі Вацко on аir.


Цього сезону 27-річний Кочергін провів за Ракув 45 матчів, у яких забив 12 голів і зробив чотири результативні передачі.

Поки що єдиний свій матч за збірну хавбек провів 8 вересня 2021 року проти Чехії (1:1). У тій товариській зустрічі він відіграв 14 хвилин.


12 червня на синьо-жовтих чекає виїзний товариський матч із Німеччиною. Далі Україна зіграє з Північною Македонією та Мальтою 16 та 19 червня відповідно у рамках відбору до Євро-2024.