29 травня 2023 14:01

Бензема має пропозицію із Саудівської Аравії на 200 млн євро за 2 сезони зі звільненням від податків. У "Реалі" підозрюють, що форвард замислюється про звільнення

У «Реалі» підозрюють, що Карім Бензема думає про звільнення з клубу.

За інформацією Relevo, Бензема отримав пропозицію із Саудівської Аравії, за якою він може заробити 200 мільйонів євро за 2 сезони. Пропозиція передбачає додатковий дохід від іміджевих прав та реклами, створення шкіл для дітей, а також можливість подавати спільну заявку Саудівської Аравії, Греції та Єгипту на проведення чемпіонату світу у 2030 році. Крім того, повідомляється, що Бензем може бути звільнений від сплати податків.

Повідомляється, що тренерський штаб та деякі члени керівництва «Реала» підозрюють, що Бензема розглядає можливість прийняти цю пропозицію та залишити «Реал» вже цього літа. У клубі також викликає подив поведінка капітана мадридців у заключній частині сезону – зокрема відсутність його на презентації Кубка Іспанії перед матчем з «Хетафе» і відмова говорити з пресою після поразки від «Манчестер Сіті» у півфіналі Ліги чемпіонів.


Контракт Каріма Бензема з «Реалом», який закінчується у червні, має бути продовжений автоматично після завоювання «Золотого м'яча» у жовтні минулого року. Офіційно про продовження угоди наразі не оголошено.