28 травня 2023 10:27

Звільнення Кана та Саліхаміджича може вплинути на майбутнє ключових гравців "Баварії"

Звільнення генерального директора Олівера Кана та спортивного директора Хасана Саліхаміджича з «Баварії» може мати серйозні наслідки для трансферного ринку.


За інформацією Романо, «Баварія» не планує активовувати опцію викупу Жоау Канселу за 70 мільйонів євро. По завершенню сезону португалець повернеться в «Манчестер Сіті». Дейлі Блінд, який не зіграв жодного матчу під керівництвом Томаса Тухеля, залишить «Баварію» на правах вільного агента.

Переговори щодо нового контракту з Альфонсо Девісом, які до звільнення Кана та Саліхаміджича перебували на просунутій стадії, тепер розпочнуться з чистого листа. «Реал» та «Манчестер Сіті» слідкують за ситуацією навколо канадця.

Люка Ернандес, як і Девіс, кілька днів тому був близький до продовження контракту, але тепер зміна керівництва також може вплинути на його майбутнє в клубі. «ПСЖ» зацікавлений у трансфері французького захисника.

Також Романо підтвердив, що не дивлячись на звільнення генерального та спортивного директорів, «Баварія» продовжить будувати проєкт на чолі з Томасом Тухелем.