27 травня 2023 21:01

Ребров йде переможеним: "Аль-Айн" без Ярмоленка програв третій фінал сезону одному супернику

У суботу, 27 травня, у фінальному матчі Кубка ліги ОАЕ Аль-Айн зустрічався з Аль-Шарджею. Поєдинок завершився поразкою команди українця Сергія Реброва з рахунком 1:2.


Напередодні матчу стало відомо, що через травму не зіграє український півзахисник Аль-Айна Андрій Ярмоленко.

У першому таймі ініціативою володіла Аль-Шарджа, яка на 19-й хвилині забила гол, проте після перегляду ВАР арбітр скасував взяття воріт через офсайд.

А за одинадцять хвилин Аль-Айн вийшов уперед. Коуадіо скористався передачею Мубаріка та відправив м'яч у сітку воріт Аль-Шарджі. Але ще до перерви команда українського тренера Сергія Реброва пропустила два м'ячі. На 45+3-й хвилині відзначився Луанзіньо, а за сім хвилин пенальті реалізував Кайо.


У другому таймі Аль-Айн більше мав ініціативу, але так і не зміг вразити ворота суперника.

Таким чином команда українця знову програла Аль-Шарджі. Раніше Аль-Айн поступився підопічним Косміна Олерою у фіналі Кубка президента та у матчі за Суперкубок ОАЕ.

Зазначимо, що цей поєдинок став, найімовірніше, останнім для Реброва на чолі Аль-Айна. 48-річний фахівець має очолити національну збірну України.

Додамо, що фінал Кубка ліги відвідав наступник Реброва в Аль-Айні Альфред Шрьодер. 50-річного фахівця було помічено на трибунах стадіону.


Останнім місцем роботи Шредера був Аякс, який він залишив у січні цього року. Раніше він також очолював наступні команди:

Брюгге;
Твенте;
Хоффенхайм.