27 травня 2023 19:12

"У мене є досвід таких ігор". Коваль поділився очікуваннями від фіналу Кубка Молдови, пригадавши матч у складі "Динамо"

Український голкіпер Шеріфа Максим Коваль на прес-конференції поділився своїми очікуваннями від фінального матчу в Кубку Молдови з Бєльці.


Максим Коваль наголосив на важливості для Шерифа майбутнього фіналу Кубка Молдови проти Бєльці. Український голкіпер навіть згадав свій досвід фіналу Кубка України у складі Динамо, коли кияни у сезоні 2016/17 у вирішальній грі поступилися Шахтарю (0:1).

«Цей матч дуже важливий для нас, хочемо завершити сезон на мажорній ноті. У мене вже є досвід гри у таких іграх. Незабутній матч із Шахтарем, хоч ми тоді й програли. Але атмосфера була шикарною, багато фанатів та цікава гра. Щодо пенальті – завтрашня гра покаже, чи станеться це».


При цьому гравець висловив своє невдоволення ареною, яка прийматиме гру. Матч відбудеться на Міському стадіоні у місті Хинчешти, який є домашнім для Петрокуба та Сперанці.

«Мені незрозумілий вибір стадіону. Складнощі з газоном, і не тільки. Розумію, коли граєш на якомусь етапі і приїжджаєш у гості. Круто, коли маленькі села та міста причетні до футболу. Вважаю, що фінал має проходити в іншому місці, із найкращими умовами», – цитує Коваля прес-служба Шерифа.

Цього сезону Коваль провів за команду 18 матчів, у яких пропустив 16 голів, вісім поєдинків воротар відіграв «на нуль».

Шериф у нинішній кампанії став чемпіоном Молдови.

Поєдинок Бєльці – Шериф відбудеться у неділю, 28 травня. Іра розпочнеться о 20:00.