27 травня 2023 10:58

СК "Дніпро-1" міг не поїхати на матч із "Шахтарем" на знак протесту

Керівники «Дніпра-1» розглядали варіант у знак протесту не їхати грати з «Шахтарем» у 29-му турі УПЛ, повідомляє Football Hub.


За даними джерела, такий варіант розглядався через обурення керівництва клубу суддівством матчу з «Ворсклою» (1:2). Зазначено, що в клубі були впевнені, що доля чемпіонства вже вирішена. Також вказано, що у «Дніпра-1» немає надій на втрату очок «Шахтарем» в останньому матчі з «Ворсклою» немає, а доля очного матчу, на думку керівників дніпровського клубу, буде вирішена не в чесному протистоянні на полі, а в підкилимних домовленостях з представниками різних футбольних інстанцій.


Рішення про бойкот матчу все ж не було ухвалено через необхідність боротися за друге місце. Також Football Hub стверджує, що інформація колишнього журналіста Ігоря Бурбаса про рішення пожиттєво відсторонити від суддівства Євгена Арановського, який був головним рефері ВАР на матчі «Дніпро-1» - «Ворскла», відповідає дійсності.

Крім того, вказано, що «Дніпро-1» наполягає на тому, що відсторонити від суддівства мають не лише Арановського, а й головного арбітра зустрічі Ярослава Козика. Матч «Шахтар» - «Дніпро-1» відбудеться 28 травня. Початок о 15.00.